damedipro

Academy

Waarom damediPro?

damediPro onderscheidt zich op de markt door de praktijkervaring die bij ons bestaat. Deze ervaring hebben wij opgedaan door de uitvoer van diverse bouwprojecten met behulp van Revit, Navisworks, Solibri, Vectorworks en BIM. Door de opgebouwde kennis en ervaring zijn juist wij goed in staat onze mensen te voorzien van de benodigde actuele kennis binnen dit vakgebied. Ook weten wij precies wat onze partners en opdrachtgevers nodig hebben om hun projecten te laten slagen. Dit is de kracht van damediPro – wij helpen young professionals door ontwikkelen tot de professionals van de toekomst.

Samenwerken en kennis delen

Om deze kennis over te brengen heeft damediPro een aantal programma’s ontwikkeld dat aansluit op ieder kennisniveau en gericht is op de praktijk. Hierdoor zijn wij onder andere goed in staat om de kennis van Revit, Navisworks, Solibri, Vectorworks en BIM over te brengen aan mensen met een technische achtergrond die zich willen laten bijscholen tot BIM modelleur of tot BIM coördinator. Ook de meer ervaren professionals vinden in damediPro een partner die helpt in zijn of haar ontwikkeling.

Young Professional worden?

Bij damediPro sta jij centraal en investeren wij volop in jouw verdere carrière. Tijdens het programma gaan we op zoek naar een richting die bij je past en waar jij je carrière in wilt voortzetten. Wil jij werken aan uitdagende projecten en met innovatieve tools. Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij jezelf doorontwikkelen onder onze vleugels?