BIM Modelleur damedipro

U bent op zoek naar mensen. Wij helpen u graag met onze expertise!

Wij beschikken over een netwerk met jong talent én professionals met een diversiteit aan ervaring. Hierdoor zijn wij in staat om te voorzien in zowel een snelle, flexibele oplossing als in een vraagstelling waarbij talent specifiek moet worden opgeleid of bijgeschoold.
Naast het leveren van capaciteit via de onderstaande opties kunnen wij via moederorganisatie – damedi ook diverse producten leveren. Voor vragen, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

“damediPro brengt de juiste organisaties en de beste kandidaten bij elkaar.”

Voor werkgevers

Detachering

Detachering

Projectdetachering – Wij stellen de juiste kandidaat aan u voor die op detacheringsbasis voor een bepaalde periode u van dienst kan zijn.
Voorloopdetachering – U kunt op deze wijze kennismaken en kijken of de kandidaat aan uw verwachtingen voldoet. Na een afgesproken periode is het mogelijk de kandidaat over te nemen in vast dienstverband.

Flexibel

Flexibel

Op basis van uw wensen selecteren wij de beste kandidaat. De kandidaat is een professional (zzp’er) en dus direct inzetbaar. Deze vorm van dienstverlening is ideaal als oplossing bij een tijdelijk capaciteitstekort.

U wilt een vacature bij ons plaatsen, dat kan!
Vertel ons wat u zoekt.