damedipro

Samenwerken

Samen met onze business partners werken aan de ontwikkeling van young professionals van de toekomst – de nieuwe generatie. Door deze samenwerking krijgen onze business partners zo op een gedegen manier hoogopgeleide technische specialisten in huis.

Talent Programma

Voor een vaste periode komt een young professional bij u werken. Naast het uitvoerende werk bij u in de praktijk wordt het talent verder ontwikkeld en geschoold door een combinatie van theoretische kennis en trainingen van ervaren personen. damediPro beschikt over specialistische modules om elk talent daar te versterken waar dat nodig is. Ook krijgt het talent een vaste contactpersoon binnen damediPro die altijd bereikbaar is voor ondersteuning.

Sector breed neemt de complexiteit van bouwprojecten toe, en door technologische veranderingen in het landschap van de bouw, ook de vraag naar gespecialiseerde mensen. Daar waar het aanbod van geschikte mensen sterk afneemt zien wij een taak om professionals voor onze partners op te leiden of bij te scholen zodat zij met de juiste kennis aan de slag kunnen.

Bij voorkeur werken wij samen op basis van een langdurig partnership. Dit geeft ons de ruimte om talent klaar te stomen voor het juiste niveau. Partners zijn hierdoor zeker dat zij de eerste keuze hebben van de beste (young) professionals. Uiteraard voorzien wij onze partners en andere organisaties ook van de juiste professionals bij tijdelijke of complexe vraagstukken.

Wilt u Business Partner worden?