Wie zijn wij?

damediPro is een bemiddelingsbureau voor starters, young professionals, professionals en ZZP’ers/ freelancers binnen de bouw en architectuur. Wij bieden voor complexe bouwprojecten de geschikte kandidaat aan u voor.
Het is bij ons mogelijk om als starter jezelf door te ontwikkelen, in persoonlijke, maar zeker ook de vakinhoudelijk groei door te maken. Wij bieden deze starters een leer-werktraject aan, waarbij er ruimte is om de nieuwste technologieën en innovatieve tools toe te passen en waar ze aan technische en uitdagende projecten mogen werken. Vanuit hier ontstaat de young professional van damediPro. Samen met onze business partners werken wij aan de ontwikkeling van young professionals van de toekomst – de nieuwe generatie bouwkundige/ technische ontwerpers binnen de bouw of architectuur. Door deze samenwerking krijgen onze partners op een snelle en flexibele manier hoogopgeleide technische specialisten in huis.

Binnen de bouwsector voorzien wij onze business partners ook van de juiste professionals met specialistische kennis op projectbasis; op functies, voor tijdelijke vervanging maar ook voor ondersteuning bij complexe vraagstukken.
Wij richten ons niet alleen op de ontwikkeling van starters en young professionals, maar wij dragen ook graag bij aan de ontwikkeling van studenten met een technische achtergrond op MBO, HBO en WO niveau – door het bieden van een studiegerichte bijbaan, stageplek en afstudeerproject.

Het team achter damediPro bestaat uit Grey en Manuel. En wij geloven in constructieve partnerships met onze opdrachtgevers en mensen waarmee wij samenwerken. Hiermee willen wij bijdragen aan de razendsnelle (digitale) veranderingen binnen de bouwsector. Door de juiste mensen bij elkaar te brengen, samen te werken, kennis en informatie te delen.